Kundeservice: 51 80 43 66
mail@misslux.dk

Pr. 1. september 2019 så bedes du købe Hair Extensions på www.misslux.dk

Forsendelse og returnering

Når du handler på linella.dk bestræber vi os på at tilbyde en bred vifte af leverings muligheder som alle har sine forskellige fordele. Du kan læse mere om dette herunder.

Levering med Post Danmark Pakke post

Levering dag til dag.

Denne leveringstype er den mest kendte. Hvis du bestiller inden kl. 16:00 på en hverdag bliver din vare afsendt fra vores lager samme dag. Dette betyder at du i de fleste tilfælde har din vare dagen efter. Køber bestiller du for mere end 599 ,- kr. vil fragten være gratis og der er nul skjulte gebyrer. Bestiller du for mindre, er fragten altid kun 29,- kr. inklusiv omdeling, forsiking osv. Ønsker du at få tilsendt et trackingnummer på din pakke, skal du bare kontakte os. Så du kan følge pakken når den er blevet pakket og afsendt. Der er forsikring på alle Post Danmarks pakker.

Returnering

Hvis du af en eller anden årsag ønsker at returnere din vare skal du udfylde den medfølgende blanket, sætte retur mærkaten på kassen og sende pakken retur. Dette skal gøres inden 30 dage efter modtagelse af varen ligeså vel som varen ikke må have været pakket ud. Der gøres opmærksom på at hvis der er tale om at varen har været pakket ud kan varen ikke tages retur og derfor vil du blive opkrævet en ny fragt hvis varen ønskes tilbagesendt.