Kundeservice: 51 80 43 66
mail@misslux.dk

Pr. 1. september 2019 så bedes du købe Hair Extensions på www.misslux.dk

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
Modtag RSS

Kunstige øjenvipper

Udvalg af de populære kunstige øjenvipper ( eyelash extensions )

Rigtig mange har eksperimenteret meget med kunstige øjenvipper også kaldet eyelash extension. Mange nybegyndere indenfor påsætning af falske øjenvipper, har mange spørgsmål til hvordan man påsætter disse kunstige øjenvipper på. For at opnå det bedste resultat med disse øjenvippe extensions,vil prøve at guide dig igennem nogle af de eyelash extension spørgmål, som helt sikkert får, hvis du nybegynder inden for påsætning af falsk øjenvipper.

Vi har erfaret at det altid er bedst, at man finder nogle kunstige øjenvipper som passer til dit ansigt, og en eyelash extension der passer til den anledning ( arbejde, fest, galla eller nytår ) du skal bruge den til. Der er stor forskel på hvordan kunstige øjnevipperne ser ud, hvorfor vi har forsøg at lave et mindre udvalg af populære extension på siden, hvor de mest populære kunstige øjenvipper kan købes til billige priser. Øjenvipperne bør se naturlige ud, idet vi anbefaler at man træffer sit valg af kunstige øjenvipper, så det ser mest naturlige ud. Vores lim som medfølgerne vores pakker af kunstige øjenvipper er i god kvalitet, hvorfor vores pakker af kunstige øjenvipper er lidt dyrer end nogle af de andre på markedet. De billige kunstige øjenvipper man kan købe med priser fra 15 kr til 25 kr på det danske eyelash extensions marked, indeholder alt for dårlig lim, hvilket giver klumper og kan give kløe i øjet, hvorfor vi anbefaler at købe vores kunstige øjenvipper.

Når du påsætter dine eye extension er det vigtigt du en holder høj hånd hygiejne, hvorfor vi anbefaler at du vaske og rengøre din hænder grundigt inden extenions påsætningen. Du kan også anvende engangshasker ved påsætningen af øjenvippe extensions, for at opnå den højeste hygiejne. Vi anbealer endvidere at du bruger eye pads under øjene, så limen ikke kommer på din hud og ødelægger den.

Når du skal tage dine kunstige øjenvipper af igen, så brug make up fjerner, for at få et godt resultat.