Kundeservice: 51 80 43 66
mail@misslux.dk

Pr. 1. september 2019 så bedes du købe Hair Extensions på www.misslux.dk
Tilbud

50cm luksus - mellemblond - Farvekode 16

Linella Beauty præsenterer dig for denne helt enestående mellem blond luxus hair ekstensions 50cm. Giv dig selv den perfekte gave. Har du kraftigt hår og drømmer og mere fylde og længde, så må du ikke snyde dig selv for dette fantastiske kvalitetsprodukt. En mellem blond luxus hair ekstensions vil give dig så meget glæde i både hverdag og til fest.


En mellem blond luxus hair ekstensions 50cm fra Linella Beauty er kvalitet fra ende til anden. Det lette clip in system gør det let at påføre dig ekstra fylde og længde til dit eget hår. En mellem blond luxus hair ekstensions klipses på dit hår på ingen tid. Aldrig har det været så let at blive så smuk på så kort tid. Lad dig selv forkæle. Nyd den fantastiske følelse af at kigge dig i spejlet og se det hår, som du altid har drømt om. Slut med ventetid. Slut med tynde slidte spidser, når du blot kan påføre dig en smuk mellem blond luxus hair ekstensions 50cm fra Linella Beauty.


Få et smukt naturligt look med dette kvalitetsprodukt. En mellem blond luxus hair ekstensions 50cm giver nemlig dig et helt naturligt look uden skarpe kanter og synlige sammenføjninger. Her er der tænkt i detaljer og intet er overladt tilfældighederne med dette stærke 100% remy produkt. Du kan style, vaske og forme dit nye smukke lange hår præcis som du vil. Her får du nemlig kvalitet for alle pengene. Snyd ikke dig selv for denne smukke mellem blond luxus hair ekstensions 50 cm fra Linella Beauty. Her får du kvalitet til billige priser.


Alle hårsæt består af 7 baner i forskellige længder. Et sæt består af følgende:  • 1 bane, 20 cm bred, 4 clips.

  • 2 baner, 15 cm bred, 3 clips

  • 2 baner, 10 cm bred, 2 clips

  • 2 baner, 5 cm bred, 1 clips  • Hårlængde: 50 cm

  • Vægt: 100 gram

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 719,00 kr

Special Price 500,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Lysblond med et strejf af gyldent. Lysblondt nr. 16 er til dig, der har lyst hår med et gyldent skær. Linella’s hair extensions er nemme at sætte i og generer ikke i hovedbunden. Sådan vasker du dine extensions Tag dine extensions ud af håret og frisér dem, inden du går videre. Hæld lunkent vand op i håndvasken og bland lidt shampoo i, så det skummer. Skyl grundigt. Læg banerne til tørre på et håndklæde. Så er de klar til brug næste gang! Du kan evt. tilføre banerne en god hårkur en gang imellem. Lad den virke efter anvisningerne, før den skylles ud.

Selvsiddende bher  - Bh indlæg - Ægte Hair extensions 

Yderligere information

Yderligere information

Farve Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: 50cm luksus - mellemblond - Farvekode 16

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter