Kundeservice: 51 80 43 66
mail@misslux.dk

Pr. 1. september 2019 så bedes du købe Hair Extensions på www.misslux.dk
Tilbud

Lys brun, glat, 50cm (farve nr. 18)

Forkæl dig selv. Giv dig selv det hår du altid kigger beundrende efter i ugebladene. Snyd ikke dig selv for sådan et hår kan du også få. Med en lækker lys brun hår extensions 50cm fra Linella Beauty vil dit hår flagre smukt omkring dig med fylde og glans du kun har drømt om.

En lækker lys brun hår extensions 50cm er lige indenfor din rækkevidde. Den er så billig, at alle kan være med. Der er dog ikke mindre kvalitet af den grund. De fineste materialer og et produkt af 100% ægte remy kvalitet får du med denne lækker lys brun hår extensions 50cm fra Linella Beauty’s webshop. Her bestiller du i dag og får leveret i morgen.

Tænk dig lige engang at stå der foran spejlet, med det smukkeste lange fyldige hår du kan tænke dig. Når du først har prøvet en lækker lys brun hår extensions 50cm i dit hår vil du bruge den igen og igen. Du kan style den og vaske den utallige gange. Den vil følge dig trofast på alle dine daglige opgaver. Den vil være med dig på dansegulvet og måske i familiealbummet, for hvem gider have en dårlig hår dag. Med en lækker lys brun hår extensions 50cm fra Linella Beauty kan hver dag blive en god hår dag.Hårsættene består af 7 baner i forskellige længder:

1 bane, 20 cm bred, 4 clips.
2 baner, 15 cm bred, 3 clips
2 baner, 10 cm bred, 2 clips
2 baner, 5 cm bred, 1 clips

Længde: 50 cm

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 549,00 kr

Special Price 350,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Lys brunt som cappuccino. Brunetten med det lyse og varme, brune hår vælger extensions nr. 18 for at få et endnu mere strålende og glansfuldt hår. Tilføj Linella extensions for at give mere fylde og liv. Plejeanvisning Fjern dine hårextensions fra dit eget hår. Vask dem i lunkent vand, evt. med lidt mild sæbe. Brug gerne en god hårkur med jævne mellemrum.

Yderligere information

Yderligere information

Farve Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lys brun, glat, 50cm (farve nr. 18)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter