Kundeservice: 51 80 43 66
mail@misslux.dk

Pr. 1. september 2019 så bedes du købe Hair Extensions på www.misslux.dk

Clips til mørkt hår 15stk

Lagerstatus: Ikke på lager

39,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Det smukkeste mest fyldige hår – jep det er dig. Ingen tvivl om, at du har tjek på fylde, længde og glans, når det gælder dit smukke hår. Hair extensions fra Linella Beauty er nemlig blevet en fast del af dine daglige rutiner.

På få sekunder har du fastgjort de flotte hair extensions, der giver dig beundringsværdigt hår både til hverdag og til fest. Ville det ikke være en skam, hvis du måtte undvære dette grundet manglende clips? Clips til mørkt hår er da bare en af de ting du selvfølgelig har i din gemmer. Clips til mørkt hår har du med dig overalt.

Hvorfor troppe op til året begivenhed med en dårlig hår dag, når du kan have et lille nødlager af clips til mørkt hår i tasken, i bilen eller et par stykker i lommen. Clip in hair extensions fra Linella Beauty kan bare give dig det hår du altid har drømt om på kort tid. Bestil i dag og nyd resultatet i morgen. Smukt, fyldigt og indbydende. Har du først prøvet de smukke extensions fra Linella Beauty er der ingen vej tilbage.

Uanset om du bliver små single lane clip in extensions eller om du bruger almindelige extensions, så bør du have clips til mørkt hår med dig overalt. Bruger du dagligt hair extensions er extra clips til mørkt hår absolut at foretrække i din umiddelbare nærhed. Skulle der opstå en defekt på en af dine clips erstatter du den lynhurtigt med en ny og ingen opdager, at du har haft hair extensions i dit hår. Clips til mørkt hår er endnu et kvalitetsprodukt du kan bestille online.

Er dine clips blevet slidte, sidder de løst, eller er farven begyndt at falme, kan du nøjes med at udskifte enkelte clips i stedet for at købe helt nyt hår. Det er meget nemt at udskifte og du skal ikke have de store sy kundskaber for at kunne gøre det på egen hånd. Vores clips fås i 3 forskellige farve, så du opnår fuldstændig usynlighed i håret.

Yderligere information

Yderligere information

Farve Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clips til mørkt hår 15stk

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter