Kundeservice: 51 80 43 66
mail@misslux.dk

Pr. 1. september 2019 så bedes du købe Hair Extensions på www.misslux.dk

Clips til lyst hår 15stk

Hvor ville det være ærgerligt, hvis en ellers fantastisk hår dag blev ødelagt på grund af en lille detalje. Clips til lyst hår bør du uden tvivl have i nærheden, hvis du dagligt bruger smukke hair extensions fra Linella Beauty. Linella Beauty sælger kvalitet og atter kvalitet. Dine hair extensions er i fineste remy kvalitet, men selv for den bedste kan uheldet ske og hvorfor ødelægge dagen grundet mangel på clips til lyst hår. Du kan let have clips til lyst hår liggende i tasken og så behøver du aldrig bekymre dig om eventuelle uheld, der kan ødelægge din dag.
Ja man kan næsten sige: Én gang hair extensions fra Linella Beauty – altid hair extensions fra Linella Beauty. Her er kvalitet kombineret med billige priser uanset om du køber smukke hair extensions eller clips til lyst hår. Snyd ikke dig selv. Clips til lyst hår er gode at have, når du nu svinger omkring dig med dit lange smukke beundringsværdige lyse hår. Clip in hair extensions er lette at påføre. Skulle uheldet være ude, så er clips til lyst hår naturligvis også lette at udskifte. Ingen vil nogensinde opdage, at du faktisk bærer extensions. Hair extensions der smukt blender i med dit eget hår og med diskrete clips til lyst hår. Linella Beauty har tænkt på det hele – Linella Beauty har tænkt på dig.

Lagerstatus: Ikke på lager

39,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Er dine clips blevet slidte, sidder de løst, eller er farven begyndt at falme, kan du nøjes med at udskifte enkelte clips i stedet for at købe helt nyt hår. Det er meget nemt at udskifte og du skal ikke have de store sy kundskaber for at kunne gøre det på egen hånd. Vores clips fås i 3 forskellige farve, så du opnår fuldstændig usynlighed i håret.

Yderligere information

Yderligere information

Farve Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clips til lyst hår 15stk

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter