Kundeservice: 51 80 43 66
mail@misslux.dk

Pr. 1. september 2019 så bedes du købe Hair Extensions på www.misslux.dk

Clips til brunt hår 15stk

Du planlægger altid dit udseende ned til mindste detalje, når du går ud. Tøjet sidder perfekt og håret….. håret sidder altid mere end perfekt. Og selvfølgelig gør det det. Med de smukkeste kvalitets hair extensions fra Linella Beauty kan det jo ikke andet. Dit brune iøjnefaldende hår er jo spækket med kvalitet i 100% remy hår. Ingen bemærker jo at du har hair extensions i. Din planlægning inkluderer jo også clips til brunt hår, så ingen bemærker eventuelle uheld. Clips til brunt hår kan du naturligvis få i Linella Beauty’s webshop. Clips til brunt hår er din ekstra sikkerhed.
Brug dine fantastiske clip in hair extensions til hverdag og til fest. Brug dem lige når du har lyst. Disse kvalitets hair extensions falder i et med dit eget hår og giver dig et naturligt look. Uanset om det er hair extensions eller clips til brunt hår, så er Linella Beauty din garant for kvalitet. Her er der tænkt på detaljerne og derfor bør du gardere dig med clips til brunt hår i din taske, når du indtager festen. Lad dine smukke brune lokker svinge omkring dig for du er helt dækket ind med hair extensions og clips til brunt hår i gemmeren.

Lagerstatus: Ikke på lager

39,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Er dine clips blevet slidte, sidder de løst, eller er farven begyndt at falme, kan du nøjes med at udskifte enkelte clips i stedet for at købe helt nyt hår. Det er meget nemt at udskifte og du skal ikke have de store sy kundskaber for at kunne gøre det på egen hånd. Vores clips fås i 3 forskellige farve, så du opnår fuldstændig usynlighed i håret.

Yderligere information

Yderligere information

Farve Nej

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clips til brunt hår 15stk

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter