Kundeservice: 51 80 43 66
mail@misslux.dk

Pr. 1. september 2019 så bedes du købe Hair Extensions på www.misslux.dk

#8 Mørkblond clip on hair extensions

 


Køb 2 sæt og spar 100,- kr. (Fratrækkes i kurven)

Lagerstatus: Ikke på lager

349,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Denne mørkeblonde, svagt brune, farve er en ny farve hos Linella. Vi har i gennem en længere periode haft en stor efterspørgsel efter netop denne farve fra vores kunder. Farve koden er #8.

Håndlavet kvalitet

Disse hair extensions er produceret af 100 % ægte menneske hår. Håret er dejligt blødt og i en lækkert kvalitet, så den passer til dit hår. Alle vores hair extensions er produceret i hånden, hvilket giver håret en perfekt holdbarhed, samt at der er stor fokus på, at alle hårstrå skal vende i samme retning som dit eget hår for at få det mest optimale look. Hair extensions fra Linella er blevet godkendt og brugt af flere frisører som ofte anbefaler dem til deres kunder.

Der er påsyet hår klips på disse hair extensions, hvorfor de også kaldes clip on hair extensions. Clip on extension er nemme at ætte i sit eget hår og du kan være færdig på under 5 minutter.

Kreative muligheder

Du kan let style dine hair extensions som dit naturlige hår. Vi anbefaler dog, at du benytter dit glattejern eller evt. krøllejern på lav temperatur, idet håret kan miste sin glans og holdbarhed ved brug af for varme glattejern og andre styring værktøjer.

Om farvning: Man kan godt farve de købte hair extensions, men vi yder ikke garanti derved. Resultatet kan variere meget, da der er mange metoder og produkter som kan anvendes ved farvning. 

Hvad skal du bestille?

Det kan ofte være meget svært at bestemme, om man skal købe 1 eller 2 pakker hair extensions for at være sikker på om man har nok. Vi samarbejder med flere frisører og de rådgiver langt de fleste kunder til at købe 2 pakker hår. Det er for at skabe mere volume, og for at det falder naturligt med sit eget hår. Hos Linella har vi dog stadig mange, der køber 1 pakke hår og får et flot resultat.

Vores pakker af hår extensions med clips indeholder 7 baner af hår, hvor der er påsat hår klips, så de er klar til brug. Du kan læse i nedenstående skema om størrelserne.  Dog indeholder vores luksus hår i 65 cm, 8 baner. 

40 cm. (70g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
2 baner, 5 cm bred m. 1 clips
50 cm. (80g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
2 baner, 5 cm bred m. 1 clips
65 cm. (80g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
2 baner, 5 cm bred m. 1 clips
65 cm. (100g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
3 baner, 5 cm bred m. 1 clips

Yderligere information

Yderligere information

Farve #8 Mørk blond

Bedømmelser

Bedømmelser (1)

What not to like!? :)Bedømt af Sanne Kristensen
Karakter
Har efterhånden købt extension mange steder. Startede med at købe dem hos frisøren, da jeg tænkte kvaliteten var i top hos dem. Men efter jeg har købt dem online, kan jeg godt se at kvaliteten er den samme - hvis ikke bedre på nettet.
Jeg har de seneste tre gange købt extensions her hos Linella.dk og vil gøre det fremover. Deres hår er bare lige en tand bedre, og så bliver der ikke fusket med mængden af gram på hårene. Her vejer hårene det der står oplyst. (Indsendt den 02/03/2015)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: #8 Mørkblond clip on hair extensions

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter