Kundeservice: 51 80 43 66
mail@misslux.dk

Pr. 1. september 2019 så bedes du købe Hair Extensions på www.misslux.dk

#2 Mørkebrun Clip on Hair Extensions

 


Køb 2 sæt og spar 100,- kr. (Fratrækkes i kurven)

Lagerstatus: Ikke på lager

349,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Farvekoden #2 er den mest mørkebrune hair extension vi har hos Linella. Denne flotte mørkebrune farve er meget populær da den passer til mange.

Ægte hår

Hair extensions med clips fra Linella er udarbejdet af 100 % ægte menneskehår. Håret er i god kvalitet og er dejlig blødt. Det giver et naturligt look og derfor kan vores extensions passe fint sammen med dit naturlige hår. Vores hair extensions er produceret i hånden, hvilket giver håret en perfekt holdbarhed, samt sikrer at alle hårstrå kontrolleres og vendes i samme retning. Hair extensions fra Linella er blevet godkendt af flere frisører, som også anbefaler dem som et godt køb, grundet den høje kvalitet.

Clip on styling

Clip on hair extensions er extensions hvor der er påsyet clips. Denne påsætningsmetode er den mest populære måde inden for hår extensions. Ved hjælp af hårclips kan du hurtigt og nemt indsætte disse hår extension i dit eget hår. Vores clips er lavet ekstra stærke, så de ikke knækker hvis man taber dem, eller river lidt i dem. Clips fra Linella er nemlig lavet af slidstærkt metal som er håndsyet fast, så du er sikker på at dine extensions ikke falder ud i løbet af dagen. Med bare lidt træning kan du clipse dine nye extensions fast på under 5 minutter, hvorefter du kan style dit hår i forskellige  frisurer.

Disse mørkebrune hair extensions kan styles som dit naturlige hår. Pas dog på, når du bruger dit glatte- eller krøllejern. Brug en lav temperatur, så håret ikke mister sin naturlige glans og gode holdbarhed. Vores extensions kan også farves, men vi kan ikke give dig nogen garanti for, at det bliver et godt resultat. Der er stor forskel på både hjemmehårfarver, de professionelle salonfarver og de farver der er brugt til at farve denne extension. Det er derfor ikke sikkert, at kombinationen af forskellige produkter, vil give et godt resultat. Det er derfor på egen risiko, hvis du ønsker at farve dine extensions, i stedet for at farve dit naturlige hår.

Enkelt eller dobbelt op?

Det kan være svært at bestemme, om man skal købe en enkelt eller to pakker clip on extensions. Vi samarbejder med flere frisører og de rådgiver langt de fleste kunder til, at købe 2 pakker. Ved 2 pakker hår får man mere volume og det er lettere at sammensætte de forskellige baner, så det passer ens ønskede frisure bedst. Vi anbefaler at du bør overveje, om du vil være bedst tjent med én eller to pakker. Valget er helt op til dig :)

Antal baner, vægt og længde

Pakkerne af hår extensions med clips indeholder 7 baner af hår, og størrelserne kan ses i nedenstående skema. Luksus håret med 100 gram hår i 65 cm indeholder 8 baner. Du kan se mere om de forskellige pakkers indhold herunder:

40 cm. (70g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
2 baner. 5 cm bred m. 1 clips
50 cm. (80g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
2 baner. 5 cm bred m. 1 clips
65 cm. (80g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
2 baner. 5 cm bred m. 1 clips
65 cm. (100g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
3 baner. 5 cm bred m. 1 clips

Yderligere information

Yderligere information

Farve #2 Mørkebrun

Bedømmelser

Bedømmelser (2)

Super kvalitetBedømt af Elina
Karakter
Har købt denne farve og en der er mere rødbrun og er meget tilfreds med købet. Intet at sætte en finger på. (Indsendt den 05/03/2015)
Perfekt farveBedømt af Karin Nissen
Karakter
Jeg er meget mørk i min hårfarve. Ikke sort, men lige en tone lysere og her passede farven på mine extensions perfekt til min nuværende hårfarve. Kvaliteten er bestemt i den gode ende. (Indsendt den 02/03/2015)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: #2 Mørkebrun Clip on Hair Extensions

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter