Kundeservice: 51 80 43 66
mail@misslux.dk

Pr. 1. september 2019 så bedes du købe Hair Extensions på www.misslux.dk

#1 Sort clip on hair extensions

 


Køb 2 sæt og spar 100,- kr. (Fratrækkes i kurven)

Lagerstatus: Ikke på lager

349,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Sort hår kan være meget iøjnefaldende, og denne pakke sorte hair extensions i farvekoden #1 er en meget populær hårfarve på Linella.

Vores hair extensions er udarbejdet af 100 % ægte menneske hår. Håret er i god kvalitet og er lækkert blødt, så det passer til dit hår. Hair extensions fra Linella er produceret i hånden, hvilket giver håret en perfekt holdbarhed, samt det kontrolleres at alle hårstrå vender i samme retning. Det er vigtigt at håret vender i samme retning, da det ellers vil give et unaturligt fald.

Disse hair extensions med ægte hår fra Linella er blevet godkendt af frisører, samt anbefalet som et godt køb. Vores extensions er bl.a. blevet rost for deres flotte fald men også vores gode clips. Der er påsyet kraftige clips på disse sorte hair extensions, så de er meget nemme at påsætte. Ja faktisk kan clip on hair extensions som disse, typisk sættes på inden for fem minutter, hvorefter de kan styles sammen med resten af dit hår.

Styling

Hair extensions med clips kan styles som dit naturlige hår, og det er let at have med at gøre. Vi anbefaler at du benytter dit glattejern eller evt. krøllejern på lav temperatur, idet håret kan miste sin glans og holdbarhed ved brug af for varme glattejern og andre styring værktøjer. Det samme gælder for dit naturlige hår, men husk på, at det kan gro ud igen, det kan dine extensions ikke.

Bemærk: Håret kan farves, men vi yder ikke garanti derved. Resultatet kan variere meget, da der er mange metoder og produkter som kan anvendes ved farvning. Da hårfarver er meget forskellige, kan vi derfor ikke yde nogen garanti for resultatet.

Én eller to pakker?

Det kan være meget svært at bestemme, om man skal købe 1 eller 2 pakker hair extensions. De frisører vi samarbejder med, rådgiver langt de fleste kunder til, at købe 2 pakker hår. Det er for at skabe mere volume, og for at det falder naturligt med dit eget hår. Når du vælger at købe to pakker på samme tid, er du også sikker på, at de to har helt matchende farver. For selvom vi arbejder med farvekoder, kan der være minimale forskelle på farvenuancerne, fra farvning til farvning. Så bestiller du to med det samme, får du to pakker fra samme produktion og er derfor sikker på at de er helt identiske. Det gør det lettere for dig at skabe det naturlige look.
Hos Linella har vi dog stadig mange, der køber 1 pakke hår, og det er du naturligvis også meget velkommen til. Vi beder dig blot overveje om én pakke er nok, eller du skal benytte to. For spørgsmålet er det samme, om du handler dine kvalitets extensions hos os eller hos andre.

Indhold

Vores pakker af hår extensions indeholder 7 baner af hår, som alle har clips fastsat, og er klar til brug med det samme. Dog indeholder vores luksus hår i 65 cm, 8 baner. Du kan læse i nedenstående skema om størrelserne.

40 cm. (70g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
2 baner. 5 cm bred m. 1 clips
50 cm. (80g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
2 baner. 5 cm bred m. 1 clips
65 cm. (80g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
2 baner. 5 cm bred m. 1 clips
65 cm. (100g) består af:
1 bane, 20 cm bred m. 3 clips
2 baner, 14 cm bred m. 3 clips
2 baner, 10 cm bred m. 2 clips
3 baner. 5 cm bred m. 1 clips

Yderligere information

Yderligere information

Farve #1 Sort

Bedømmelser

Bedømmelser (4)

Rigtigt hårBedømt af Betina
Karakter
Havde mine bekymringer da jeg bestilte, men da jeg spurgte deres kundeservice om håret var fake, sagde de at det var det ikke og at jeg kunne prøve at røre ved det og hvis jeg ikke var tilfreds, kunne jeg sende det retur. Da det ankom blev jeg positivt overrasket, det er uden tvivl rigtig menneskehår og skal absolut ikke sendes retur :-)
Hilsen en glad kunde (Indsendt den 02/03/2015)
love itBedømt af maya k.
Karakter
elsker elsker elsker disse extensions... var ked af at mit eget hår var så livløst og nu er det bare top nice! (Indsendt den 07/10/2014)
Sort!Bedømt af Hatice
Karakter
Okay jeg har fået lige hvad jeg bestilte men jeg håbet at mit eget hår var sortere. Nu må det farves igen for at matche men det er også okay. Tak for hurtig fragt og for hurtige svar på mine spørgsmål om hårfarven (Indsendt den 07/10/2014)
BravoBedømt af Meryem
Karakter
Lækkert med et sæt extensions hvor man får klemmer med at stål og ikke billig kinaplastik! God service og hurtig levering (Indsendt den 07/10/2014)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: #1 Sort clip on hair extensions

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter